Metoden er enkel: Bruk tinte, skinnfrie laksefileter. Mos dem i varm, smurt stekepanne med en røregaffel, krydre med tacokrydderet slik du ellers gjør med kjøttdeigen.
Resten av måltidet komponeres på samme måte som med annen taco, med grønnsaker og lefser/skjell etter ønske. Jeg liker godt å legge fyllet inni en tortilla, og strø noen knust tacochips oppå.
Guaccamole passer godt til: Skrell 1-2 modne avokadoer, fjern steinen, mos fruktkjøttet med gaffel. Tilsett raskt noen ts presset sitronsaft, før fruktkjøttet rekker å bli misfarget. Bland inn 2-3 ss rømme/creme fraiche. Smak til med salt og pepper. Bittelitt sukker (1/2 ts) runder smaken fint av.
Velbekomme!
Kanskje det var en ide , for å få oss til å spise mere fisk :-)
SvarSletttakk for tips :-)