tirsdag 22. november 2011

Pludrehanne and the devil...

.

.. wears Prada.
Pludrehanne riktignok kun i form av den himmelske duften "Infusion d'Iris", men likevel.
Litt komisk å velge en godlukt som heter noe med Iris, forresten. Her i Salten er nemlig Iris navnet på det interkommunale renovasjonsselskapet, og Iris-lukta er ikke noe man frivillig hyller seg inn i, for å si det mildt.


Dyre dråper i taxfree'en ble stort sett den eneste shoppingen jeg foretok under sommerens ferie på den franske rivieraen. Vi hadde to fantastiske uker i Les Issambres, men vær og klima var desidert best egnet for bading og skyggeliv. Som man ser av bildet - å rusle gatelangs i Monaco var en svett affære  - ikke noe som innbød til shopping. Det gjorde jo forsåvidt ikke prisene heller.

Men dette bling-beltet, fra Prada eller Gucci eller gudene vet... DET kunne jeg faktisk ha tenkt meg. Kan man lage noe slikt selv, tror dere?


2 kommentarer:

  1. Monaco er herlig, men absolutt ikke til masse shopping hvis man ikke har en haug med penger, da. Det beltet var fint, og jeg har ikke evner til å lage et sånt, men jeg er sikker på at det er mange som kan.

    SvarSlett
  2. Sikkert ikke vanskelig å lage med noen steiner og en limpistol, det er bare å gjøre det. Og der er ikke jeg helt ennå :D

    Flinke pludreHanne :)

    SvarSlett