onsdag 15. juni 2011

Lettvint og godt


Har du oppdaget den nye tubeosten fra Kavli, med smak av soltørket tomat og basilikum?
Med et par egg og en slik tube for hånden er veien kort til å lage en snaddergod omelett.

Omelett til en person:
2 egg
2 ss melk eller fløte
1/2 ts salt
litt pepper
finklippet gressløk
en god sprut tubeost med soltørket tomat/basilikum
litt smør til steking

Jeg lager omeletten i en liten stekepanne, ca. 18 cm i diameter.
Smelt smør i pannen, bruk middels varme
Egg, melk, salt og pepper røres lett sammen. Hell det i pannen.
Når du ser at egget begynner å stivne drar du lett med en stekepanne gjennom eggeblandingen. Ikke rør for mye - da får du eggerøre i stedet.
Dryss på finklippet gressløk.
Når egget er nesten ferdig stivnet sprøyter du tubeost på halve omeletten.
Fold den andre halvparten over osten, og la det hele stå i pannen til osten er smeltet.



Pynt med friske urter og småtomater. Server med brød eller rundstykke.

Deilig som lunsj eller lettvintmiddag når du ikke gidder matlaging i sommervarmen.
Eller en ekstra god kvelds hvis du fyser på noe ekstra.



3 kommentarer:

  1. Mmmm! Det hørtes fryktelig godt ut!

    SvarSlett
  2. Ikke sett den osten...skal prøve :)

    SvarSlett
  3. håhå!! *sikle* Det såg utroolig godt ut!
    Har ikke sett den osten jeg heller, men skal jammen se etter den neste gang jeg er på butikken.

    SvarSlett