Restemat er bra. Økonomisk, miljøvennlig og ofte veldig, veldig godt. Etter gårdagens fiskegrateng var det et par poteter og noen skiver bacon til overs.
Bondeomelett - type "bruk det du har"
Jeg kuttet potet og bacon i biter og varmet dem i stekepanne, men bruk de restene du har.
Dryss over en neve purreløkringer.
Hell til slutt over en blanding av 4 egg, 4 ss melk, 1/2 ts salt, 1 ts løkpulver og et kryddermål grov pepper. La det hele godgjøre seg under lokk på svak varme til egget er stivnet.
Avkjøl raskt og oppbevar i kjøleskap hvis omeletten ikke skal spises straks.
Se så. Da ble det litt ekstra god lunsj i matpakkene fra pludrehanneheimen i dag :)
Ja dette er godt! Og som du sier, en lur måte å bruke rester på;)
SvarSlettHa en fin dag;)
Turid/tofo;)
Høres enkelt og greit godt ut!
SvarSlettRestemat er en undervurdert matvare, og jeg er redd den kommer til å ha den statusen lenge... i min heim. Det er da det er grei å lage akkurat passe mengde! Som om jeg klarer det.
I dag skal vi også ha mat...men hva?
Kjekt å se deg tilbake på bloggen igjen!
Hei Hanne,
SvarSlettVi liker veldig godt din blogg hvor du med stor iver og interesse skriver om mat og hverdagsliv. I denne forbindelse vil vi sette stor pris på om du kunne tenke deg å stå på vår blogger outreach liste om dette og tilsvarende tema.
For tiden holder vi blant annet på med en konkurranse hvor man kan vinne en Quooker – den kokende vannkranen (se www.quooker.no for mer info om produktet). Hvis du kunne tenke deg å stå på denne listen, vennligst kontakt Erik Sørflaten på erik.sorflaten@no.mslworldwide.com
På forhånd takk.
Med vennlig hilsen
Erik Sørflaten
Sånne omeletter er en gjenganger her i huset også. Veldig rask og grei restemat som smaker godt. :o)
SvarSlett