fredag 6. november 2009

Widerøeredobber


Selv en kort flytur mellom Bodø og Narvik kan benyttes til impuls-shopping. Disse øredobbene fra Arts&Crafts ble mine i 15.000 fots høyde.

Designet heter Cinderella og er inspirert av små og store jenters julefavoritt - Tre nøtter til Askepott.

Fiiine!8 kommentarer:

 1. Veldig fiiine! Jeg vil også ha sånne. ;-)
  Tre nøtter til Askepott er topp og hører med til jul.
  Ha en fin fredag!
  Eirin

  SvarSlett
 2. De var utrolig lekre :) Tusen takk for kakeoppskrift. Jeg blogger om den i løpet av noen minutter. Ønsker deg en fin helg :)

  SvarSlett
 3. Ja, de var fiiine! Det er rart hvor lett man åpner lommeboka når man er på reise; uavhengig av reisens lengde *fnis* Ha en finfin helg, hjertelig hilsen Hanne.

  SvarSlett
 4. De var skikkelig fine ja. Synes det er vakkert med perler...

  SvarSlett
 5. Jeg vil også ha!!!!!

  Utrolig lekre, og jeg ser at det er inspirasjon fra tre nøtter til Askepott! jeg skal fly fra Bodø til Sandesjøen på søndag... kanskje jeg også får kjøpt sånne da... God helg med de fiiiine øredobbene.

  SvarSlett
 6. nydelege øyredobbar! og Askepott er ein av fleire viktige ingrediensar for å få julestemninga på plass :)

  SvarSlett
 7. Så fine de var! Tok nettopp fly og satt og tenkte på om de fikk solgt noen ting på innenlandsflygningene. Nå fikk jeg svaret :). God helg!

  SvarSlett
 8. Heihei!

  Jeg jobbet i en Arts & Crafts butikk, og den serien som heter Cinderella er utrolig populær, og hvis dere følger litt med i butikkene nær dere så mins jeg at serien kommer igjen i år også!

  Noe er tatt bort og andre pieces er laga nye, men ørepynten vi snakker om her skal fortsatt være mener jeg :) http://www.ac.no/ :)

  Enjoy!

  Ida, Skien, Telemark :) 21

  SvarSlett