mandag 31. januar 2011

Formildende omstendighet


Å stå opp til silregn og surkleføre en mandag i januar er ikke mye morsomt.
Den eneste formildende omstendigheten må være at jeg kan trekke på meg min nykjøpte, knallgule regndress fra Stormberg - handlet på januarsalg.

Er du heldig finner du den i din størrelse til 100 kroner for jakken og 50 for buksa.

Tast og kjøp og la det regne.
Og ha ei super uke - tjo ho!


7 kommentarer:

  1. Denne blir fin og bruk fremover, da spesiellt ved påsketider, hi hi.
    Nei, vi må vel bare ønske at du ikke trenger og være for mye i bruk, vi ønsker ju ikke så allt for mye regn. Men må du bruke den så lyser du ihvertfall opp så mye at kanskje solen kommer frem tilslutt. Et bra og billig kjøp!
    Ønsker deg en fin uke!
    Pernilla

    SvarSlett
  2. for en herlig frisk farge!!!! Slike kunne jeg tenkt meg, MEN tror mannen hadde sett ned veto, har jo 2 sett allerede. hehe. ha en fin ny uke!

    SvarSlett
  3. Sist sommer kjøpte jeg meg regnkåpe da vi var på Lofotentur, og jeg kjøpte meg regnsett. Men jeg mangler støvler, og erkjenner at tiden er inne for å kjøpe det også.

    SvarSlett
  4. Enig med deg i at når det regner skal man iføre seg plagg i glade farger! Har selv en turkis regnfrakk, men den brukes helst ikke på denne tida av året, da kler jeg meg i varme klær når det regner.

    SvarSlett
  5. Solgul og fin! Regntunge og triste dager er gjerne de dagene man trenger mest farger... Selv begynte jeg med korte, turkise Ilse Jakobsenstøvler etterfulgt av (tilfeldigvis) matchende turkis regnkåpe fra Blæst. Har supplert med svarte, høye støvler også fra Blæst, med utskiftbare lisser i rødt, turkis, lilla eller sort/hvitstripet. Paraplyen (er ikke så glad i hette) er skikkelig rosa. Så får det bare være at regnbuksen er svart....

    Kos deg i det nye regntøyet!

    SvarSlett
  6. Og da var plutselig TO sett knallgult regntøy pluss litt til bestilt. :o)

    Gult er er flott farge det, gleder meg til det kommer. Det er nok stor fare for at det blir mye brukt framover også.

    Takk for link, pleier ikke å gidde å sjekke ut sånne salg. Men noe ganger lønner det seg visst!

    SvarSlett
  7. Takk for tipset! Det var fortsatt igjen både jakke og bukse i min størrelse. Så nå venter jeg på flotte, vårgrønne regnklær! :)

    SvarSlett