torsdag 9. april 2015

Bra turmat


En pølse med brød kan gjøre meg direkte lykkelig - om den serveres nygrillet fra bålet, i hjemmebakt brød og med en kopp sterk kaffe. Ypperlig turmat.

Men hvis det er mange turdager på rad vil jeg ha variasjon. Vanlig nistepakke er selvsagt helt prima, men når turen varer hele dagen, er det godt om ett av måltidene byr på varm mat.


Fiskekaker i hamburgerbrød ble servert i snøborgen vår på Beiarfjellet på påskens flotteste dag - påskeaften.
Fiskekakene ble laget etter denne oppskriften litt tidligere i år, da det var sesong for å kjøpe hyse fra lokale fiskere. Vi varmet dem i panne over primus.
Hamburgerbrødene ble bakt etter oppskrift fra Trines matblogg. Virkelig gode, og fortsatt saftige etter å ha vært i fryseren!
Tilbehør: strimlet gulrot, løkringer, agurk og dressing av ekstra lett rømme smakt til med bostonagurk, sennep og krydder.
Så er det bare å klemme tårnet godt sammen og prøve å gape over :-)

Jeg blir glad for tips til god turmat. Hva er din favoritt?


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar