torsdag 17. januar 2013

Tips til plutselige bakere

Noen har en klar plan med alt de gjør. Det er disse strukturerte husmødrene som aldri går tom for hjemmebakt brød i fryseren, som aldri må styrt-tine mat i mikroen, som alltid har egg og smør romtemperert i god tid før baking.

Surprise: Jeg er ikke en av dem.

Jeg agerer på plutselige innskytelser, særlig når det kommer til baking, og da kan meierismør være en utfordring. Helt til du har lært dette trikset: Høvle smøret med ostehøvel. Da blir det mykt og samarbeidsvillig på null-komma-svisj!

PS: Følg min 2013-føljetong "Pludrehanne rydder og kaster"

9 kommentarer:

  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  2. som jeg la inn med feil bruker...
    (frem og tilbake)
    Et godt tips. Tror jeg har brukt mirkoen med hell og uhell. :)

    SvarSlett
  3. Joda, vi styrt-bakere har oppdaga fordelen med osthøvel. Veldig kjekk oppfinnelse :D

    SvarSlett
  4. Det var lurt! Takk for tips! :)

    SvarSlett
  5. Strytbaker melder seg! Og takker for tipset, det skal komme godt med!

    SvarSlett
  6. Takk for tipset!
    Eg er sjølv ein impulsbaker, stort sett ;)
    Siri

    SvarSlett
  7. Det var lurt! Jeg håper jeg ikke trenger det når jeg skal bake i morgen, men man kan aldri vite ;)

    SvarSlett
  8. Hipp hurra for flytende margarin! Er i grunnen sjelden jeg har ekte meierismør i kjøleskapet, så det blir stort sett margarin uansett. Romtempererte egg? Aldri. Skal det være så komplisert kan det være det samme :-)

    SvarSlett
  9. Jeg gjør det samme, funker kjempebra!

    SvarSlett