Surprise: Jeg er ikke en av dem.
Jeg agerer på plutselige innskytelser, særlig når det kommer til baking, og da kan meierismør være en utfordring. Helt til du har lært dette trikset: Høvle smøret med ostehøvel. Da blir det mykt og samarbeidsvillig på null-komma-svisj!
PS: Følg min 2013-føljetong "Pludrehanne rydder og kaster"
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
SvarSlettsom jeg la inn med feil bruker...
SvarSlett(frem og tilbake)
Et godt tips. Tror jeg har brukt mirkoen med hell og uhell. :)
Joda, vi styrt-bakere har oppdaga fordelen med osthøvel. Veldig kjekk oppfinnelse :D
SvarSlettDet var lurt! Takk for tips! :)
SvarSlettStrytbaker melder seg! Og takker for tipset, det skal komme godt med!
SvarSlettTakk for tipset!
SvarSlettEg er sjølv ein impulsbaker, stort sett ;)
Siri
Det var lurt! Jeg håper jeg ikke trenger det når jeg skal bake i morgen, men man kan aldri vite ;)
SvarSlettHipp hurra for flytende margarin! Er i grunnen sjelden jeg har ekte meierismør i kjøleskapet, så det blir stort sett margarin uansett. Romtempererte egg? Aldri. Skal det være så komplisert kan det være det samme :-)
SvarSlettJeg gjør det samme, funker kjempebra!
SvarSlett