tag:blogger.com,1999:blog-6454501115227473545.post6368570721804288058..comments2024-02-21T18:53:58.775+01:00Comments on Pludrehanne: Rotnorsk fingermatHannehttp://www.blogger.com/profile/06824537153012213167noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6454501115227473545.post-51178526014618218482011-02-10T00:36:23.368+01:002011-02-10T00:36:23.368+01:00Ååååå, jeg har vokst opp med "bøøøt", ha...Ååååå, jeg har vokst opp med "bøøøt", har vært fast innslag i julen hjemme i alle år. Vi koker en stor gryte saltkjøtt pittelillejulaften, med rull, lammelår, salt flesk og storfe. Beste som finnes på første juledagsmorgen! Kos deg med "bøøta"!Mariannehttps://www.blogger.com/profile/14853554987953125770noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6454501115227473545.post-47249589960749357492011-02-08T07:56:15.350+01:002011-02-08T07:56:15.350+01:00Å det smaker nok hærlig! Du kan også smøre med sen...Å det smaker nok hærlig! Du kan også smøre med sennep eller sennepssaus og legge på røykalaks eller gravlaks, hakka gressløk eller dill. Nydelig!!Livet i Nordhttps://www.blogger.com/profile/05237758143191210068noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6454501115227473545.post-59547598333187224842011-02-07T20:40:43.391+01:002011-02-07T20:40:43.391+01:00Dette var helt nytt for meg. Men det høres og ser ...Dette var helt nytt for meg. Men det høres og ser godt ut.Janne i Fagerliahttps://www.blogger.com/profile/03064259391305151508noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6454501115227473545.post-36690679522670652042011-02-07T19:35:42.492+01:002011-02-07T19:35:42.492+01:00Så spennende!
Jeg gikk på lefsekurs for noen år s...Så spennende! <br />Jeg gikk på lefsekurs for noen år siden, det er kanonkjekt å teste ut gamle tradisjoner!Snuskebassahttps://www.blogger.com/profile/10627383791343044819noreply@blogger.com