tag:blogger.com,1999:blog-6454501115227473545.post1383226362082195584..comments2024-02-21T18:53:58.775+01:00Comments on Pludrehanne: Fredags-snadderHannehttp://www.blogger.com/profile/06824537153012213167noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6454501115227473545.post-75035252830411711292011-11-04T23:07:33.444+01:002011-11-04T23:07:33.444+01:00Mmm.. dette så godt ut. Dette må jeg prøve en dag:...Mmm.. dette så godt ut. Dette må jeg prøve en dag:))Livet i Nordhttps://www.blogger.com/profile/05237758143191210068noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6454501115227473545.post-1071316028144214932011-11-04T20:53:22.432+01:002011-11-04T20:53:22.432+01:00Så veldig godt ut, Hanne :)
Oppskriften er notert ...Så veldig godt ut, Hanne :)<br />Oppskriften er notert og skal<br />prøves ut en gang :) Ønsker <br />deg en flott fredagskveld og <br />helg :) Klem fra MetteMissMettehttps://www.blogger.com/profile/02159012915581116704noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6454501115227473545.post-8681065260446737002011-11-04T20:14:41.360+01:002011-11-04T20:14:41.360+01:00Mmm, det så godt ut!Mmm, det så godt ut!Piahttps://www.blogger.com/profile/07539812355445054551noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6454501115227473545.post-11792201816663590862011-11-04T19:43:22.894+01:002011-11-04T19:43:22.894+01:00Anbefaler å bruke gresk eller tyrkisk yoghurt, den...Anbefaler å bruke gresk eller tyrkisk yoghurt, den har en mye bedre konsistens for å lage tzatziki og smaker mye bedre. Spiser den hver dag.. :-) Dette er forresten mat som med små justeringer også passer for de som spiser lavkarbo. Litt feitere melk, fiberhusk istedenfor potetmel og tyrkisk yoghurt (men ikke sukker) i tzatzikien.hannemnoreply@blogger.com